WORD VRIJWILLIGER

Aan de slag als vrijwilliger? Bekijk de leuke en interessante vacatures van diverse organisaties en laat het ons weten via, info@leeuwarderuitdaging.nl

Schuldhulpmaatjes

Als maatje geef je weer hoop dat het goed kan komen. Dat lucht op en maakt dat iemand weer beter na kan denken. Hoe je dat doet? Je brengt overzicht in de inkomsten en uitgaven en de onbetaalde rekeningen. Daarna maak je samen een plan voor een oplossing.

Administratiemaatjes

Humanitas Thuisadministratie is er om geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden. Mensen blijven niet rondtobben, als ze het overzicht zijn kwijtgeraakt. Een vrijwilliger geeft tijdelijke hulp bij administratie en helpt om zaken op een rijtje te krijgen en te houden.

Vrijwilliger Amargi

Met Amargi bevrijden mensen zich van geldzorgen. Ze steunen elkaar om greep te krijgen op hun inkomsten en uitgaven. Met elkaar, voor elkaar.

Diverse vrijwilligers

De voedselbank verstrekt voedselpakketten aan klanten die (tijdelijk) niet kunnen rondkomen.

Cliëntadviseur

Een Buurtservicepunt is een laagdrempelig inlooppunt waar bewoners terecht kunnen voor alle vragen omtrent wonen, werken , welzijn en financiën.

Buddy bij FiKks

Met de gratis budget-app fiKks krijgen mensen met geldzorgen grip op hun financiële situatie. Daarnaast worden deelnemers, desgewenst anoniem, in contact met een vrijwilliger gebracht; de buddy.

Flexwerker

Present Leeuwarden fungeert als een makelaar tussen mensen die graag helpen en mensen die even hulp nodig hebben om wat voor reden dan ook. We proberen daardoor de stad nog leefbaarder te maken dan hij al is. Want wat is er mooier dan elkaar te helpen. Mens te zijn voor elkaar. Present Leeuwarden helpt hierbij.